Johor Bahru overnachting en Singapore!! - Reisverslag uit Johor Bahru, Maleisië van Wendy en Marieke - WaarBenJij.nu Johor Bahru overnachting en Singapore!! - Reisverslag uit Johor Bahru, Maleisië van Wendy en Marieke - WaarBenJij.nu

Johor Bahru overnachting en Singapore!!

Door: wendyvanlieverloo

Blijf op de hoogte en volg Wendy en Marieke

24 September 2011 | Maleisië, Johor Bahru

Hallo!!

Leuk leuk al die reacties! Moet er zelf ook om lachen als ik het terug lees ;) Best raar om jezelf zo te herkennen..:D

Hoe is het met je schouder caroline?
Hoop dat het beter gaat!

Ik heb het vliegtuig vanuit KK naar Johor Bahru genomen omdat dit een stukje goedkoper was dan overnachten in Singapore... Ze hebben de prijzen 3x over de kop gegooit i.v.m. die F1 race. En ik zit op loopafstand van de trein/bus/checkpoint om naar Singapore te gaan dus dat is lekker!

Ik vloog s'ochtends vroeg al, waardoor ik rond 12:00 in Singapore kon zijn (natuurlijk was ik die doos die haar paspoort vergeet mee te nemen naar de checkpoint) En dan helpt lief lachen niet bij de duane... :D hahaha! Je gaat naar een ander land Wen!!!!

Dus.. poging 2 en uiteindelijk om 14:00 in Singapore!
Jeetje wat een stad zeg! Echt een andere wereld... Aangezien ik niks gewend ben en super mega ieniemienie ben t.o.v. al deze gebouwen. Echt indrukwekkend!
Verder is het super schoon en zijn de mensen echt heel vriendelijk.
Buiten de shoppingmalls en de andere hoge gebouwen kan ik er verder niet veel van maken moet ik zeggen... ;)
Dus heb besloten hier nog een 2e dag te spenderen en misschien toch maar naar de verleidelijke shopping area ga en in de namiddag naar Sentosa Island waar universual studios zit en een leuk strand geloof ik.

Het is me tot op heden niet gelukt om binnen te sneaken bij de race... Maar doe nog steeds m'n best ;) Het is wel grappig om te zien dat er alleen maar rijke lui rond lopen in pak (lees: snikhete hitte hier met 35+ graden ofzo)
Ik blijf dus gewoon rond paraderen in m'n shortje en topje!! Moslims??? Laat ze maar kijken...Skipak trek ik wel weer in Nederland aan ;)

Ze betalen dan ook de hoofdprijss voor de hotels...(500 euro voor een nacht) Maar dan krijg je 3 flesjes water en je mag gebruik maken van het zwembad!! HAHAHA

Vanavond de Bus terug naar Kuala Lumpur om vanuit daar de rest van m'n 2 weken die ik nog over heb te besteden...

Tot daar!
Liefs

• 24 September 2011 - 09:08

Regina:

Oh wat heb jwe toch van die heerlijke verhalen! Ben er zelfs een beetje jaloers op ;-) Geniet nog lekker want zo als je ziet gaat de tijd echt snel he en vliegen de weekjes voorbij!b Zal Timo niet erg vinden dat het snel gaat ;-)!! Ik ga zo ff met e broer een nieuwe foon halen kan ie ook voortaan whatsappen en zo:-) en heb die bolletjes van je broer en pappie ok maar mee onderhanden genomen. Jij bent er niet dus staan ze hier op de stoep he! Haha geeft niks hoor doe het met liefde en plezier! Nou geniet nog lekker dan ga ik zo ff shoppen met je broer ;-) xxx

• 24 September 2011 - 09:16

Deb & John:

Hey meid,

Had al ff niks van me laten horen en sms was de vorige x niet zo'n suc6?
    Ma klinkt allemaal heeel spannend, ook dat van die catfish, alleen ind erg pijnlijk lijkt mij!!
    Fijn dat je zo goed geholpen bent!!
    Geniet komende 2 weken nog maar van al het moois om je heen, want alles maak je maar 1x zo mooi mee!!;)
    Groetjes vanuit je appartementje in Schaijk DX

• 24 September 2011 - 16:38

Thuisfront:

Hey Wen
    Je leest wel dat iedereen jou door en door kent.

• 24 September 2011 - 16:47

Nomie:

Hey Wen,

Sentosa Island is leuk :) Lijkt op mambo beach Curacao, alleen dan midden in de stad!!!! Ff chillen :)!!! Lekker shoppen Wen, Soof en ik hebben nog steeds de kleren die we daar voor 1 euro hebben gekocht haha!!!!

Liefs

• 25 September 2011 - 05:06

Wendy :):

Nou dat Shoppen is niet echt gelukt daar... de prijzen zijn echt gestegen als een dolle...duurder als in Nederland. Bovendien zou ik alles mee moeten sjouwen... dus wacht daar maar ff mee tot in Kuala Lumpur :) X

• 25 September 2011 - 10:50

Maarten:

Hi kleine, leuk om te zien en te lezen dat je je nog goed vermaakt daar.

veel plezier en geniet er nog verder van.

• 25 September 2011 - 21:23

Stella En Tom:

Ha Wendy, leuk om je zo te volgen...
    veel plezier met nieuwe dingen doen. En onthoud: "Als ge t eff nie meer wit: duct tape en kit!!"

Houdoe

• 26 September 2011 - 08:41

Bauke:

Hey chicka.
    Een op en top wendy vakantie hoor ik al haha. veel chillen, veel zien, veel mensen ontmoeten, veel zuipen, veel jezelf overal onderuit en tussendoor lullen. geniet er nog van...
    Ps: neem je nog een club mooie meiden mee terug voor maarten en mij?
    X