Going Home....
Door: wendyvanlieverloo
Blijf op de hoogte en volg Wendy en Marieke
06 Oktober 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur
Vanuit Kuala Lumpur mijn laatste verslag...Deze zal ik later af moeten maken, want ik moet namelijk rennen voor de trein/bus/vliegtuig.
Mijn Vliegtuig vertrekt over 5 uurtjes en dan heb ik nog zo'n 17 uur durende rit voor de boeg.
Kuala Lumpur was leuk voor 2 dagen... Ben nogmaals naar de twintowers geweest en heb meerdere malen een shoppingmall kunnen bezoeken ;)
Dat is welliswaar minder goed voor de centjes... Maar heb nogal wat souvenirs bij elkaar kunnen sprokkelen!! :)
Heb echt een geweldige maand achter de rug, met veel nieuwe ontdekkingen en verrassingen de afgelopen tijd!
Maar vind het ook weer super fijn om iedereen te weerzien en te kunnen vertellen wat ik allemaal heb mee gemaakt....:)
Tot over precies 1 dag....
En super bedankt voor alle leuke reacties die iedereen geschreven heeft! Dat maakt het schrijven van nieuwe verhalen een stuk leuker en gemakkelijker!!
Liefs xxx
06 Oktober 2011 - 13:20
Myrthe:
hele fijne reis terug!! Succes! xx -
06 Oktober 2011 - 13:43
Jolanda:
Goede reis terug en bereid je maar alvast voor, hier is het inmiddels echt herfst. -
06 Oktober 2011 - 13:48
Hannyvanzon@live.nl:
het is hier niet mooi weer het is hier koud goede reis ik zie je gouw loon op zand groetjessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss -
06 Oktober 2011 - 15:24
Soof:
Hee meis, fijne reis!!!! Tot zondag.
Liefs -
Tot snel in NL! -
06 Oktober 2011 - 19:10
Caroline:
Hey Wen,
Tjonge, het zit er alweer op. Snel gegaan zeg. Ik vind het ook wel jammer, want nu stoppen de leuke verhalen ook! Goede reis terug en tot snel. x
06 Oktober 2011 - 20:14
Nomie:
Fijne reis, Wen!!
Jammer dat ik je nu niet meer kan volgen op waarbenjij.nu, maar het is natuurlijk nog leukre om de verhalen live te horen :)!!
Liefs xxx -
07 Oktober 2011 - 07:14
Gerrie:
Heel fijn als je straks weer veilig thuis bent maar ook jammer, wij zijn klaar met het lezen van je spannende verhalen.
Welcome home! -
07 Oktober 2011 - 09:09
Luc:
Wel thuis. -
20 Oktober 2011 - 09:13
Bart Verbaan:
Nou, ziet er idd geweldig uit allemaal !
Mooi vastgelegd. Blijven mooie herinneringen. Nadeel van zo'n reis is alleen dat je steeds meer van de wereld wil zien...