Aankomst Kuching, Borneo - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Wendy en Marieke - WaarBenJij.nu Aankomst Kuching, Borneo - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Wendy en Marieke - WaarBenJij.nu

Aankomst Kuching, Borneo

Door: wendyvanlieverloo

Blijf op de hoogte en volg Wendy en Marieke

12 September 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur

Hoi Allemaal!!

Even snel een berichtje vanuit m'n eerste verblijfplaats. (Nook Guesthouse in Kuching)
Na een lange rit van meer dan 24 uur ben ik eindelijk op de plaats van bestemming. Het is hier nu 23:00
Helaas heb ik m'n aansluitende vlucht naar Kuching gemist en moest ik een nieuw ticket boeken...
Er is natuurlijk ook geen mens die je verteld dat er twee vliegvelden in Kuala Lumpur zijn en dat airasia alleen vanuit LCCT de vluchten verzorgd...
Na wat vertraging van de nieuwe vlucht is het uiteindelijk allemaal goed gekomen en ben ik met de taxi netjes naar m'n guesthouse gebracht.

Ik had honger als een malle...dus eerst wat eten! Verrassend! Rijst met kipcurry :) heerlijk!
De mensen zijn echt SUPER aardig en m'n eerste verblijf (lees: 2 stapelbedden, waarvan ik er een bezit en verder geen andere gasten verblijven) ziet er super netjes en schoon uit!

Morgen komen de foto's van het begin van dit avontuur online!

Slaap lekker!
Liefs Wendy

• 12 September 2011 - 19:22

Soof:

Hee meis, het begint alweer echt op z'n Wendy's!! Haha... Nou rust eerst maar even lekker uit voordat de avonturen kunnen beginnen. Geniet!!!
    Liefs

• 12 September 2011 - 19:46

Nomie:

Hey Wen,

Fijn dat je veilg bent aangekomen :)!!!
    Ik vind het wel allemaal stoer hoor! Als ik in mijn eentje de vlucht had gemist dan was ik al terug naar Nederland gevlogen :) Gelukkig mis ik vluchten niet zo snel haha.
    Lekker slapen meis en dan morgen weer fit alles bekijken. Geniet ervan!

Ps. was er geen MC Donalds in de buurt :)

LIEFS xxx

• 13 September 2011 - 01:29

Wendy :):

Hey meiden!

Heb redelijk geslapen :) En het kan niet anders dan dat er nog ff iets mis moest gaan.... Als het echt op z'n Wendy's was gegaan, dan had ik er nog een gratis ticket uit getrocheld... maar helaas ;) haha
    De Mc was er in overvloed, maar heb zo m'n principes he :D hihi!

Liefs!

Ps... Het regent als een dolle hier :*( Lekker afkoelen dus!

• 13 September 2011 - 08:02

Jose:

Hey meis!!

Fijn dat je goed bent aangekomen (hetzij met een omweg ;-) )! Eerste foto's zien er goed uit! Have fun!!!

Liefs Jose

• 13 September 2011 - 10:33

Myrthe:

Die vliegtickets ook....je kan niet alles weten zullen we maar zeggen ;)!
    Nu is het tijd om te genieten, enjoy!
    xx

• 13 September 2011 - 11:49

Henk Schrover:

Hey wendy,

Echt kei leuk om je zo te volgen op je
    avonturen in de rimboe.
    Hier in het Bernhoven weer druk,
    mar ach ,we tobbe mar hinne.

grt henk

• 13 September 2011 - 12:47

Nicole:

Oh Wen, ik moet nu al om ja lachen. Heel veel plezier en ik lees met je mee.

XXXXX

• 13 September 2011 - 14:34

Thuisfront:

Ziet er allemaal goed en gezond uit.
    Uitgerust kun je met je avontuur beginnen

• 13 September 2011 - 17:49

Patrick:

Zoaan de foto's te zien heb je een 5* hotel. hihi.
    Ziet er goed uit.

• 13 September 2011 - 21:24

Rinald:

Lees vandaag pas jouw verslag. Fijn dat je veilig bent aangekomen, heel veel plezier daar in het verre Borneo en Maleisië

• 14 September 2011 - 06:48

Gerrie:

Hey Meisje,

Ik ben terug uit Spanje, kan nu je site bekijken.
    Wij hadden een gezond ontbijt, maar dat van jou ziet er ook niet slecht uit.
    En wat dat ticket betreft: als dat het enige is wat fout gaat.......
    Veel plezier en ik zie je berichten graag tegemoet.
    Dikke knuffel.

• 14 September 2011 - 16:44

Caroline:

Hey Wen,
    Leuk om je verhalen weer te lezen. Geniet maar lekker van je vakantie.
    x

• 15 September 2011 - 11:28

Deborah:

Hey meid,
    Had je nog n smsje proberen te sturen, na 3x heb k t opgegeven, zal dus wel niet gelukt zijn...:(
    Maar wel bale da de reis zo is uitgelopen uiteindelijk, maar fijn om te horen dat het na aankomst zo goed bevallen is!!

Groetjes van mij en natuurlijk ook van John, we maken er iets gezelligs van in je huisje;)

• 15 September 2011 - 15:26

Bets:

hoi Wendy
    zo te zien en te horen heb je het goed naar je zin,
    je ziet wel wij zijn niet zo vlug
    maar denken wel aan je.
    nog veel plezier en tot de volgende
    mail .

• 20 September 2011 - 12:51

Ingrid:

ha Wendy. Tja dat van die 2 vliegvelden had ik je natuurlijk wel moeten vertellen!! Sorry...voor ons was het heel normaal om vanaf de low cost carrier te vertrekken ;-) Veel plezier nog en hopelijk minder verassingen onderweg.

Groeten Ingrid