Snorkelen en DUIKEN!!!
Door: wendyvanlieverloo
Blijf op de hoogte en volg Wendy en Marieke
28 September 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur
Weer een nieuw kort verslagje vanuit de mooie eilanden!!
Het is hier super mooi, maar moet eerlijk zeggen dat ik de eilanden die ik in een dag heb mogen bezoeken op Borneo wat mooier vond.
Je merkt dat alles door mensen vervuild wordt, dus ook hier op de resorts en de mooie witte stranden....
Maar nog steeds wel Paradise hoor!
Ik slaap in een mooi klein hutje op het strand en wordt s'ochtends wakker door de golven van de zee... klinkt heerlijk toch!?
Gisteren heb ik me over laten halen om met de duikers mee op de boot te gaan en als ik zou willen dat ik dan kon snorkelen op een van de mooie plekken (sharkpoint) En aangezien deze schijthaas als de dood is voor vissen... moest ik er nog even over nadenken, maar heb het toch gedaan!! Super trots op mezelf ;)
Heb verschillende mooie vissen gezien (papegaaivissen, gele, zwarte, blauwe, witte, de zebravissen, baracuda's (kleintjes) en een schildpad!!) Wauw dat was echt heel mooi!
Vandaag, de laatste dag heb ik me ook overlaten halen voor een duikerscursus.... 3 uur onderweg. Eerst wat oefeningen en technieken voor het onderwater zijn en ademenen en daarna het echte gebeuren!!
Alhoewel we onderwater waren... had ik het zweet best wel op m'n voorhoofd staan ;)
We zijn tot 9.6 meter diep gegaan en hebben heel wat moois gezien aan vissen en koraal. M'n lievelingsaanzicht was toch wel de anemonen met de NEMO's... Wat een mooie schattige vissen zijn dat toch! :)
Verder nog wat rond gehangen in m'n hangmat en genoten van een mooie nieuwe ervaring... Ik ben verkocht en ga proberen om vaker te duiken!! wellicht is er een jongeman (meneer van Soest) die me wil vergezellen!! :D
Daaaag..... Xxx
28 September 2011 - 16:13
Patrick:
He meissie,
je fotos van het duiken zijn prachtig. Kun je weer iets wegstrepen van het "things to do" lijstje. Een collega van mij herkende veel van KL. Hij zei al dat het daar geweldig mooi was.
Geniet ervan! -
28 September 2011 - 16:22
Thuisfront:
Weer een angst overwonnen, moest wel lachen om je verhaal. Enjuy de laatste week -
28 September 2011 - 17:41
Caroline:
Hey Wen,
Wat een schitterende foto's van onder water. Gaaf hoor. Heb je een onderwatercamera?
Gaaf dat je het toch aangedurft hebt!
Liefs -
28 September 2011 - 18:11
Soof:
Stoer hoor vrouwke!!! Het zijn weer mooie foto's...
X -
28 September 2011 - 18:36
Francien:
Woooow wat een mooie duikfoto's!!! Ben jaloers, Geniet er nog maar van. Voor je het weet ben je weer thuis en aan de studie(nog maar even niet aan denken zou ik zo zeggen).
groetjes Francien -
28 September 2011 - 20:05
Rinald:
Wat stoer dat het je gelukt is om te duiken. Mij is het niet gelukt, raakte onder water in paniek en wilde telkens naar boven (Great Barrier Reef). Heb zo te zien veel moois gemist! -
29 September 2011 - 04:41
Je Nieuwe Duikmaatje:
Nu ben ik om.. Volgende keer ga ik mee -
29 September 2011 - 07:20
Gerrie:
Hey Wen,
Geweldig wat je aan het ondernemen bent allemaal!
Ik vindt je een kei, maar dat wist je al.
Geniet ervan!!
29 September 2011 - 12:19
Regina:
Meid meid wat een geweldige foto's en wat een ervaring moet dat zijn! Zo zie je maar weer wat je allemaal als herinnering mee naar huis neemt! Dat neemt niemand je nog af! Nog eventjes en het is weer voorbij meid dus nog even genieten daar!! Dikke knuf xxx -
29 September 2011 - 12:59
Jiska:
Wat ben jij een stoere meid. -
30 September 2011 - 10:48
Corina Verwijst:
wat gaaf zeg wat jij allemaal doet en ziet, hoe is het daar, ik zie dat je over 7 dagen al weer naar huis komt, wat gaat dat vlug, geniet nog maar lekker van, ik hoorde vandaag op school dat er een zekere wendy in herpen wat jongens gaat leren dansen, ken jij die wendy toevallig ook?
ik zie je na de vakantie nog wel, onze pim wil namelijk ook gaan dansen ,maar hij twijfelt nog, maar dat komt wel goed, geniet daar nog maar lekker van al die leuke dingen die je nog gaat doen, hier is het weer fantastisch, vandaag 26 graden, dus wij gaan hier ook nog lekker genieten
de groetjes uit herpen
patrick, corina , pim en lars verwijst -
30 September 2011 - 13:42
Hannyvanzon@live.nl:
hallo wendy hier met tante hanny loon op zand zondag komt oma ik zal ze laaten lesen en fotossssssssss laten zien dan keuen we genieten veel liefs van ons alle maal en je heb mooije onder gronds ze fotos onder water groetje ome toon tante hanny aaron melvyn -
30 September 2011 - 14:03
Menno:
hoi Wendy,
Echt leuke verhalen, voor het duiken kunt je bij Dave nog terecht die geeft toch duikles. Geniet er nog van daar en zie je snel weer.
Groetjes -
01 Oktober 2011 - 16:26
Wendy :):
hahaha! Leuk om te lezen allemaal! Ja... ik heb de foto's stiekem van iemand anders gekregen ;) Zo'n camera kost namelijk ook 300 euries.... DUS...Had m'n cameraman maar meegenomen :) En nog vele mooiere foto's gekregen :)
@Corinne: Ik denk dat ik die Wendy ben ;) hahaha! Heb nog niet officieel toegezegt, maar denk het wel!
@ Menno: Ik zal eens met Dave gaan babbelen op school als we weer naar school moeten (moet er nu nog niet aan denken) ;)
01 Oktober 2011 - 19:14
Nomie:
Hey Wen,
Weer een leuk verhaal en leuke foto's. Het hoedje doet het goed zie ik :)
Duiken is gaaf he, maar ik vond het ook behoorlijk spannend pffff :)
Wij zijn de hele week ook heerlijk aan het genieten van het mooie weer. Vandaag lekker met Soof wezen varen en wijntje/eten op het terras. Mmmmmm :) We konden deze week toch niet veel klussen want Bart zit in het gips :( Gebroken enkel, wat een kneusje he :) Geniet nog van je laatste weken, meis!!!
Ben wel weer blij als je weer veilig bij ons bent hoor :)
Liefs