Tweede dag Hanoi - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Wendy en Marieke - WaarBenJij.nu Tweede dag Hanoi - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Wendy en Marieke - WaarBenJij.nu

Tweede dag Hanoi

Door: Wendy en Marieke

Blijf op de hoogte en volg Wendy en Marieke

26 September 2012 | Vietnam, Hanoi

Ola luitjes!

Een nieuwe dag een nieuw verslag!

Na een vermoeiende dag gisteren, zijn we vandaag om half tien opgestaan in ons nederig hosteltje. Ze zijn super aardig hier. We mochten hier gewoon bellen als we wakken waren en dan komen ze gewoon het ontbijt op je kamer brengen.TOP!
We kregen een lekker broodje met ei. Verder nog iets wat voor Jam moet doorgaan. We hebben het liever niet meer over de thee en koffie (JEK).

We hebben vandaag plannen gemaakt voor de aankomende week.
We gaan dadelijk (21:00) met de nachtrein naar Sapa. Het moet daar super mooi zijn. Dus de foto's komen volgende week denken we.
We zitten met 4 pers. in een cabine. We hebben net onze matties voor in de trein ontmoet een Deens stel. Zij vinden het al leuk dat we een fles wijn hebben voor in de trein. Niet meer dan normaal vinden wij " Je moet toch slapen"?

We verblijven in Sapa bij een gezin die voor ons zal koken. We zijn erg benieuwd naar ons verblijf daar. Ons leek het leuker om bij een familie te zitten dat weer een hostel.
Na 1 nacht bij de familie biljven we die dag nog daar en pakken we de nachtrein weer terug naar Hanoi. 3 uur later hebben we de volgende excursie. We gaan een bootreis maken naar Ha Long Bay. We zullen daar op een boot blijven slapen. JEUJ :D:D

Vandaag in Hanoi rondgelopen en rondgezweet ( lees:douchen heeft geen zin)!!!
We zijn uiteraad weer naar een Salon geweest. Wendy heeft prachtige nagels gekregen en ik heb genoten van een voetmassage. Want ja, we hebben het er zwaar mee al dat gebackpack!!! :D:D:D::P

Owja, leuk weetje! Je kan in de supermarkt wisselgeld krijgen in de vorm van snoepjes!!
Ja KOEKKOEK dachten wij. we mogen dat wel toeristen zijn maar daar trappen deze ervaren reischicks niet in!!!
Dus toen moesten we 1 van onze twee snoepjes inleveren en kregen we er 500 Dong voor. Is waard 1 rijstkorrel ofo whahahahh. Hadden we beter het snoepje kunnen pakken :P

Nou luitjes we gaan ons klaarmaken voor onze treinreis!
We denken dat we in Sapa geen wifi hebben, dus misschien tot over een paar dagen. Dus geen paniek peeps, we zijn gewoon in Sapa waar het internet nog niet de wereld heeft overgenomen!

Check jullie later!
xx van Ons! :D

• 26 September 2012 - 14:30

Joke:

Geweldig he, al die brommers in Hanoi. Kijk naar links, dan naar rechts en stoicijns doorlopen.
    Sapa is ook geweldig, al die bergstammen met felle kleuren in hun klederdracht, vooral de Hmong.
    Halong Bay, dames ik ben jaloers, zou zo weer meewillen. Enjoy.
    Joke

• 26 September 2012 - 14:59

Tante Hanny:

goede reis met de trein en pak ook een bolletje van ons . samen
    gr tante hanny ome toon aaron melvyn ik wacht op het volgende.

• 26 September 2012 - 15:05

Tante Hanny:

leukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeee fotossssssssssssssssssssss gr xxxxx

• 26 September 2012 - 15:28

M'Ada:

Met de trein naar Sapa, ga wel op je portemonee liggen als je slaapt of zijn daar alleen maar eerlijke reizigers ?
    Bij een gezin slapen lijkt me wel veel leuker dan in een hotelletje
    Halong Bay ziet er op internetfoto's fantastisch uit UNESCO wereld erfdeel, wauw wat een kleur water, geweldig, genietze !

• 26 September 2012 - 16:05

Nomie:

Super leuk! Ben benieuwd naar de foto's :)

• 26 September 2012 - 17:40

Caroline:

Hey Ladies,
    Klinkt weer alsof het echt een avontuur gaat worden.... Echt Superleuk om jullie verhalen te lezen en ook heel leuk geschreven!
    Ik blijf jullie volgen. X

• 27 September 2012 - 06:55

Timo:

Hey chicks!
    Klinkt alsof jullie het erg naar je zin hebben.
    Je weet het hè wen, als er iemand vervelend is;
    Kick to the groin, knee to the head. Julie redden je wel!
    Veel plezier met z'n tweeën!

• 27 September 2012 - 10:58

Suus:

Dag Maria,

Geen wifi?? Omg wat errugh.

Pootje van Kees (die is vrijdag jarig!!)

• 27 September 2012 - 10:59

Suus:

Hahaha btw bij de foto waar jij een voet!! Massage krijgt staat dat je een voedselmassage krijgt ;) is dat weer iets nieuws??

• 27 September 2012 - 18:48

Susanne Luijcx:

Hartstikke gezellig klinkt het dames! Geniet ervan en tot het volgende verslag!

Xxx
    Suus

• 27 September 2012 - 21:32

Evert Addy:

Het klinkt allemaal erg gezellig. geniet ervan. Ben benieuwd naar de foto's.